VIDEO Explozie devastatoare într-un bloc din București. Zeci de locatari evacuați

luni, 05 iunie 2023, 12:39
1 MIN
 VIDEO Explozie devastatoare într-un bloc din București. Zeci de locatari evacuați

O explozie devastatoare s-a produs, luni, într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Deflagrația a fost atât de puternică, încât tocăria locuinței a fost smulsă din pereți și proiectată în stradă. O persoană a fost prinsă sub un perete care s-a prăbușit. Peste 30 de locatari au fost evacuați, iar pompierii au solicitat o evaluare a rezistenței clădirii.
 

Explozia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs într-un apartament de la etajul 2 al unui bloc din strada Răcari. Din interior a fost scoasa o victimă, un bărbat în vârstă de 84 de ani, care a fost prinsă sub un perete de beton doborât de suflul exploziei. Victima a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni, în stare conștientă, dar prezentând multiple leziuni și arsuri, potrivit SMURD.

Deflagrația a fost atât de puternică, încăt ușa de la intrare si tocăria ferestrelor au fost smulse din pereți. Ramele au fost proiectate la câțiva metri distanță de bloc, pe spațiul verde. Din acest motiv, Sunt evacuati aprox 30 de locatari, pompierii au solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat in Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistență a clădirii.

La locul exploziei au intervenit 5 autospeciale de stingere, SMURD, Descarcerare, Detasamentul Special de Salvatori.

Comentarii