VIDEO Imagini de la bătaia dintre tatăl gimnastei Cătălina Ponor și polițiști

joi, 11 martie 2021, 11:40
2 MIN
 VIDEO Imagini de la bătaia dintre tatăl gimnastei Cătălina Ponor și polițiști

Tatăl Cătălinei Ponor a fost plasat sub control judiciar, în urma scandalului de la sala de fitness, unde a intrat în conflict cu polițiștii locali din Constanța.

Inițial, Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al campioanei Cătălina Ponor, fost rugbist, a fost reținut pentru 24 de ore, prin ordonanță, însă procurorul a revenit asupra deciziei și l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. El este acuzat că a agresat doi polițiști locali, pe data de 6 martie, după o neînțelegere cu aceștia, cu privire la unele documente. Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei a vrut să intre pe strada care ducea la sala de sport pe care o deține, numai că accesul era permis doar pentru riverani. Fostul rugbist susține că a fost oprit ilegal de polițiștii locali.

Citește și: Tatăl celebrei gimnaste Cătălina Ponor a fost arestat. A bătut doi polițiști

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, tatăl Cătălinei Ponor apare în compania a doi polițiști locali, în fața sălii de sport pe care o deține. Inițial, bărbatul le arată ceva pe telefonul mobil celor doi polițșiști, după care cei 3 au început să se îmbrâncească până în interiorul clădirii.

Tot pe camerele de supraveghere se vede că la câteva minute distanță, la fața locului au ajuns mai mulți polițiști care îl încătușează pe bărbat în recepția sălii.

Totul a culminat cu declarații la Parchet, iar în momentul de față, fostul sportiv este anchetat penal pentru ultraj.

Sursa: focuspress.ro

 

Comentarii