VIDEO Impactul crâncen al unui motociclist care a zburat zeci de metri prin aer, după o cursă nebunească pe contrasens

marți, 12 iulie 2022, 19:27
1 MIN
 VIDEO Impactul crâncen al unui motociclist care a zburat zeci de metri prin aer, după o cursă nebunească pe contrasens

Un accident extrem de grav s-a petrecut luni, 11 iulie, în Târgu Mureș și a fost anunțat prin Dispeceratul de Urgență „112”. La ora 16:40 a fost sesizat un accident rutier cu victimă, pe str. Barajului, în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

Un motociclist în vârstă de 29 de ani a fost la un pas de moarte, după ce s-a aventurat să depășească pe contrasens mai multe mașini dintr-o coloană. La un moment dat, un autoturism a ieșit de pe o stradă lăturalnică și i-a tăiat calea, impactul fiind deosebit de violent, motociclistul fiind aruncat în aer pe o distanță de peste 10 metri.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că mociclicistul conduce cu viteză foarte mare. Deși impactul cu autoturismul a fost deosebit de violent, motociclistul s-a ridicat imediat după momentul dramatic, cu toate că era rănit."La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 16:30, pe strada Barajului, din Târgu Mureș, a avut loc un accident rutier. Evenimentul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Târgu Mureș, și un motociclu condus de un bărbat, de 29 de ani, din Pănet, rezultând rănirea acestuia din urmă. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a transmis IPJ Mureș.

Sursa: ziare.com

Comentarii