VIDEO: Incidente fatale în Nottingham: trei persoane au fost găsite moarte, iar alte trei rănite

marți, 13 iunie 2023, 11:40
1 MIN
 VIDEO: Incidente fatale în Nottingham: trei persoane au fost găsite moarte, iar alte trei rănite

Trei persoane au fost găsite moarte în oraşul Nottingham, în Anglia, iar alte trei persoane au fost rănite de o dubă, în incidente care au legătură între ele, iar un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat, relatează The Associated Press.

Cele trei persoane lovite de dubă au fost rănite, iar un bărbat a fost arestat cu privire la o tentativă de omor, anunţă Poliţia din Nottinghamshire.”Acesta este un incident groaznic şi tragic, care a luat viaţa a trei oameni”, declară şefa poliţiei Kate Meynell.

Două persoane au fost găsite moarte pe o stradă, iar a treia pe altă stradă, separat de incidentul în care este implicată duba. ”Credem că aceste trei incidente sunt legate şi avem un bărbat în custodie”, a anunţat ea.”Această anchetă se află în primele etape, iar o echipă de detectivi acţionează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat”, subliniază ea.

Ea face aceste declaraţii după ce poliţia a anunţat că intervine la un ”incident grav care se află în desfăşurare”, în acest oraş din Anglia. În imagini postate pe reţele se socializare apar poliţişti postaţi în zone izolate în centrul oraşului. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în oraş. Nottingham este un oraş cu aproximativ 350,000 de locuitori, situat la aproximativ 190 de kilometri nord de Londra.

Comentarii