VIDEO – Momentul în care o şoferiţă din Iaşi izbeşte un motociclist ce mergea paralel cu ea

duminică, 12 septembrie 2021, 12:00
2 MIN
 VIDEO – Momentul în care o şoferiţă din Iaşi izbeşte un motociclist ce mergea paralel cu ea

Un motociclist a fost rănit după ce ar fi fost şicanat în trafic de o şoferiţă. Accidentul rutier a avut loc în seara de vineri, 10 septembrie, în jurul orelor 18:45, pe o stradă din municipiul Iaşi. Bărbatul, care se afla pe motocicletă, ar fi fost împins de maşina condusă de femeie, iar mai apoi a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul căruia se afla un alt bărbat. Momentul incidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un bloc din imediata apropiere.

„În urma unei şicanări în trafic mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Spun acest lucru pentru a sublinia trei aspecte: oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine că nu ştii peste ce nebuni dai; am publicat filmarea pentru a rămâne online şi pentru a evita orice tentativă de muşamalizare; adresat motocicliştilor, purtaţi echipament complet. Eu am avut doar geacă moto, fără ghete şi pantaloni speciali. Rănile sunt uşoare, dar doar în locurile unde nu am fost protejat de echipament: glezne, genunchi şi coapse. Multă atenţie”, a mărturisit motociclistul implicat în accidentul rutier. Incidentul a avut loc in Canta, chiar după intrarea la Lidl cum mergi spre ieșirea din Iasi. 

Cititi si: Un Mercedes s-a izbit frontal cu un Audi din cauza unui taximetrist: trei persoane au fost rănite

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum autoturismul care circula paralel cu motocicleta, la volanul căruia se afla o femeie, a virat brusc stânga, iar motociclistul a fost scos de pe banda pe care se afla. În urma ciocnirii, motociclistul a fost dezechilibrat şi a căzut de pe vehiculul pe care îl conducea, fiind proiectat atât bărbatul, cât şi motocicleta într-o maşină care circula pe sensul opus de mers.

„La data de 10 septembrie 2021, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a a avut loc pe o stradă din municipiul Iaşi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism şi o motocicletă ar fi avut loc o coliziune, în urma căreia motocicleta ar fi fost proiectată într-un alt autoturism. Conducătorul motocicletei a fost rănit uşor. Conducătorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării alcoolscopice a celorlalţi doi conducători auto rezultatele au fost negative. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui accident rutier în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.

Comentarii