VIDEO: Muncitorul care a murit într-un canal din Copou lucra pe cont propriu

O posibilă cauză a decesului ar putea fi un infarct.

sâmbătă, 19 iunie 2021, 01:50
1 MIN
 VIDEO: Muncitorul care a murit într-un canal din Copou lucra pe cont propriu

Anchetă în privinţa muncitorului care a murit după ce s-a blocat cu capul într-un canal de adâncime mică. Accidentul fatal a avut loc joi la amiază, în jurul orei 16. Un bărbat de 52 de ani, care lucra la un robinet dintr-un canal aflat în curtea proprietarului unui imobil de pe Aleea Sadoveanu, a fost găsit fără viaţă, cu capul băgat în canal. 

Proprietarul canalului a sunat la pompieri, iar aceştia l-au scos din canal inconştient. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului l-au resuscitat pe bărbat însă nu l-au mai putut readuce la viaţă şi a fost declarat decesul.

Poliţiştii au precizat că bărbatul lucra în regie proprie, fiind în afara serviciului. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 16, un bărbat a fost găsit inconştient într-un canal, unde lucra în regie proprie la un robinet. A fost declarat decesul, iar corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Bărbatul în vârstă de 52 de ani are domiciliul în localitatea Dorobanţi, din comuna Aroneanu. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca muncitorul să fi făcut un infarct. 

Comentarii