VIDEO O femeie a creat haos într-un avion după ce a băut prea mult. Riscă 21 de ani de închisoare

vineri, 02 februarie 2024, 10:09
1 MIN
 VIDEO O femeie a creat haos într-un avion după ce a băut prea mult. Riscă 21 de ani de închisoare

O femeie din Philadelphia riscă închisoarea după ce a agresat fizic o stewardesă și a amenințat că va omorî pasagerii de la bordul unui avion al companiei Frontier Airlines.

@dailymail Dulce Huertas, from Philadelphia, now faces charges of interference with flight crew members and attendants, simple assault and indecent exposure, according to the U.S. Attorney's Office. #fyp #huertas #frontierairlines #frontier #freakout #meltdown ♬ original sound – Daily Mail

Evenimentul a avut loc pe 20 noiembrie 2023, pe cursa din Orlando, Florida, spre Philadelphia. În timp ce pilotul se pregătea să aterizeze, Dulce Huertas, o femeie în vârstă de 60 de ani, s-a ridicat și a pretins că trebuie să meargă la toaletă. Se pare că anterior consumase două cocktailuri cu alcool, iar când stewardesa i-a cerut să se așeze, pasagera a devenit agitată și a început să înjure.

Personalul de securitate a fost chemat după ce Huertas a început să înjure și alți pasageri din jurul ei.

Potrivit plângerii depuse împotriva ei, "când avionul a ajuns la poartă, înainte ca ușile să fie deschise pentru ca pasagerii să coboare, femeia a început din nou să fie agresivă și a împins oamenii din calea ei, îndreptându-se către ieșire".

De asemenea, la un moment dat, ea și-a coborât pantalonii, intenționând să urineze în culoar, dar apoi și-a ridicat hainele înapoi. Până să fie arestată, Huertas a continuat să țipe, să înjure și să amenințe cu moartea mai mulți pasageri.

Acum, femeia se confruntă cu acuzații și riscă până la 21 de ani de închisoare, împreună cu o amendă penală de 355.000 de dolari.

Sursa; USA Today

Comentarii