VIDEO – Oana Ioniţă, fosta actriţă din Inimă de ţigan, apariţia de senzaţie la Masterchef 2022

vineri, 21 ianuarie 2022, 14:55
1 MIN
 VIDEO – Oana Ioniţă, fosta actriţă din Inimă de ţigan, apariţia de senzaţie la Masterchef 2022

Oana Ioniţă, fosta actriţă din Inimă de ţigan, a avut o apariţie de senzaţie la Masterchef 2022. Deşi răspunsul lui Chef Hadad nu a fost unul pozitiv, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu i-au oferit şorţul. Oana Ioniţă este actriţă, model şi antreprenor. Ea a venit la MasterChef pentru a demonstra că are talent şi la gătit. Aşa că a venit însoţită de cele mai bune prietene ale ei, printre care şi Dilly Chilly, fostă concurentă a show-ului culinar.

Oana avea nevoie de sprijin moral deoarece emoţiile erau la cote maxime: ”Pentru mine este o tensiune foarte mare şi chiar am nevoie de fetele astea să fie lângă mine indiferent de rezultatul care va fi. Eu gătesc de mică pentru că am crescut cu bunica mea. Ea era foarte bătrână şi gătitul îmi aminteşte de ea, a spus Oana Ioniţă.

Fosta actriţă din „Inimă de Ţigan” a pregătit un piept de raţă cu dovleac şi prune picante. Deşi este obişnuită cu camerele de filmat, Oana a avut emoţii când a ajuns în faţa chefilor: ”Ca model stai bine, dar ca actriţă stăpâneşti foarte greu siguranţa de sine”, a remarcat chef Radu Dumitrescu. Deşi răspunsul lui Chef Hadad nu a fost unul pozitiv, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu i-au oferit şorţul, iar Oana a promis că se va întoarce mai pregătită în etapa următoare. Actriţa a jucat în mai multe producţii TV, devenind cunoscută în special pentrul rolul ei din telenovela „Inimă de ţigan”, unde a interpretat rolul secretarei lui Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu.

SURSA: cancan.ro

Comentarii