(VIDEO) Pericol de circulat noaptea pe străzile Constanței. Au loc tot felul de drifturi cu rable conduse de șoferi agresivi

luni, 04 iulie 2022, 14:27
1 MIN
 (VIDEO) Pericol de circulat noaptea pe străzile Constanței. Au loc tot felul de drifturi cu rable conduse de șoferi agresivi

Problema curselor ilegale și a drifturilor este tot mai prezentă în municipiul Constanța. Inconştienţa, necesarul de adrenalină sau pur şi simplu pasiunea pentru mașinile puternice şi “liniuţele” sunt câteva dintre plăcerile tinerilor în miez de noapte.

Dacă în trecut tinerii se întâlneau pentru a se întrece în zona industrială a orașului, iată că, mai nou, aceștia se întrec pe unde apucă, fără să țină cont de faptul că-și pun viața în pericol, dar și pe a celor din jur.

În cursul serii de joi, 30 iunie a.c., în jurul orei 23:00, mai mulți tineri neliniștiți au fost surprinși în timp ce se întreceau pe bulevardul Soveja. ,,Doar ce scăpasem de la muncă, mă duceam spre casă liniștit, iar în spatele meu, un tip de aproximativ 20-21 de ani îmi dădea flashuri excesiv. Inițial am crezut că este un echipaj de poliție, dar apoi mi-am dat seama că nu era așa. A stat aproape lipit de mine până am reușit să-i fac loc să treacă, dar cursa le-a fost întreruptă de culoarea roșie a semaforului. La această cursă au participat 4 autoturisme.”, ne-a transmis un participant la trafic.

Sursa: replicaonline

Comentarii