VIDEO Prima evoluție de 5 stele la Vocea ROmâniei. Toți jurații o vor pe vasluianca Raluca Radu

sâmbătă, 09 septembrie 2023, 11:32
3 MIN
 VIDEO Prima evoluție de 5 stele la Vocea ROmâniei. Toți jurații o vor pe vasluianca Raluca Radu

 Raluca Radu a avut o prestație de excepție la audițiile talent show-ului „Vocea României”. Aceasta a interpretat melodia „Am I the one” a celebrei Beth Hart și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. „Înainte să ne spui cine ești, cum te numești, vreau să fii convinsă că, din punctul meu de vedere, ceea ce ai făcut tu în seara asta este una din audițiile alea de YouTube, care o să facă sute de mii de vizualizări. Ești absolut extraordinară. Felicitări!”, i-a spus Tudor Chirilă imediat după ce a terminat de cântat.

Raluca Radu a fost susținută la audiții de părinții ei. „I-am adus la București pe părinții mei, pentru că am vrut să am amintire acest moment. E un moment important, mi-am dorit să mă arăt și altfel”, a mărturisit Raluca. Apoi, aceasta le-a spus antrenorilor ce are în comun folclorul cu blues-ul american. „Am 26 ani și vin din Vaslui. Cânt, dar sunt și etnolog și fac proiecte culturale. Îmi place să mă conectez cu rădăcinile. Oricât de clișeic ar suna, îmi place să fac treaba asta. Îmi dau seama că și în muzică se reflectă asta. Deși în aparență o doină, o sârbă și Bert Hart nu au absolut nimic în comun, de fapt, pentru mine au o chestie fundamentală, și anume energia aceasta crudă”, a spus Raluca.

Tudor Chirilă: „ești o voce de finală”

Toți cei patru antenori și-au dorit să o aibă în echipă. „Faptul că te simți atât de bine pe scenă, face pentru mine să fie clar că acesta nu e momentul tău, perioada aceasta și cea care urmează este a ta”, i-a spus Theo Rose. „Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că, deși pare că te revendici de la Bert Hart cu interpretarea asta, ai adus foarte multe plusuri pe piesă. Mi se pare că ești o voce de finală. Cred că toată lumea este de acord cu chestia asta. Te implor să îmi dai șansa să pot să lucrez cu tine”, i-a spus Tudor Chirilă. „Raluca, eu am rămas pe dinafara discuției. Eu nu vorbesc foarte mult, dar ascult. Tu vorbești foarte mult și ai multe lucruri de împărtășit. Ce să zic? Pot să zic că te voi asculta, dacă vei veni în echipa mea, voi avea răbdare să te ascult”, i-a spus Smiley.

Irina Rimes vrea să colaboreze cu Raluca:  „Ești o voce atât de versatilă, ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu tine”

Irina Rimes i-a propus să lucreze alături de ea. „Ești o voce atât de versatilă, ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu tine. Înainte să iei o decizie, vreau să îți mai spun ceva. Îți mulțumesc pentru că ai venit la Vocea României, indiferent că vii în echipa mea sau nu, eu o să vreau să lucrez cu tine, pentru că partea aceasta folclorică este viața mea în momentul ăsta. Eu asta încep să descopăr, este un proiect pe care eu îl am de foarte mult timp în cap. O fi providența cea care mi te-a scos în cale”, a spus Irina Rimes. La final, Raluca l-a ales drept antrenor pe Tudor Chirilă.

Sursa: vremeanoua

Comentarii