VIDEO Primărie din Bacău transformată în salon de manichiură

joi, 09 februarie 2023, 18:11
1 MIN
 VIDEO Primărie din Bacău transformată în salon de manichiură

Un consilier local a filmat o manichiuristă venită cu toată recuzita, inclusiv cu lampă, în sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, județul Bacău, pentru a le face unghiile angajatelor Primăriei. Deși primarul era în clădire și nu ar fi fost prima dată când manichiurista ar fi venit în instituția publică, edilul Vasile Luca spune că nu știa, potrivit telem.ro.

Chemat să vadă ce se întâmplă în sala Consiliului Local, primarul Vasile Luca nu a vrut să meargă să verifice, motivând că are treabă.

Contactat de Libertatea, primarul PSD Vasile Luca, ales în 2015, a afirmat că este o greșeală ce s-a întâmplat, dar dacă angajatele i-ar fi cerut sprijinul, le-ar fi găsit un spațiu manichiură.

„Eu sunt în concediu, de fapt. Eram întâmplător acolo, să rezolv o amiabilă cu o persoană și un domn polițist. Doamna care făcea unghiile era o prietenă a secretarei. Nu m-a anunțat ce vrea să facă, i-am și luat o notă explicativă, a fost o greșeală”.„În Primăria Balcani lucrează 32 de persoane, „dintre care sunt 18 doamne. Dacă mi-ar fi cerut sprijinul, le-aș fi găsit eu o locație în comună, că aveam spații”.
Potrivit lui Luca, „incidentul” s-a petrecut pe 7 februarie, iar cel care a făcut filmarea este consilierul local PNL Ciprian Barna.

Comentarii