VIDEO Șase victime în urma unui accident la Satu Nou

duminică, 08 mai 2022, 13:37
1 MIN

Patru persoane au ajuns ieri la amiază la spital în urma unui accident violent care a avut loc în localitatea Satu Nou, din Schitu Duca. Şoferul unui autoturism Opel Insignia, din Bârlad, ar fi adormit la volan şi a pătruns cu viteză mare pe sensul opus unde s-a înfipt într-un microbuz. 

Opelul era condus de către un bărbat de aproximativ 50 de ani, care se îndrepta către Iaşi, iar microbuzul se îndrepta către Vaslui, şi în el se aflau cinci pasageri, patru bărbaţi şi o femeie. "Şoferul a fost preluat şi transportat la spital, persoana de sex feminin preluată de către ambulanţă, iar şoferul din Opel a fost transportat şi el la spital", ne-au preczat reprezentanţii ISU Iaşi

. Criminaliştii sosiţi la faţa locului nu au găsit nicio urmă de frânare a autoturismului Opel. De altfel, şoferul din acest autoturism a suferit o fractură la un braţ şi multiple leziuni, iar şoferul din microbuz – un picior rupt. Unul dintre pasagerii din microbuz, cu faţa umflată, a povestit momentele dramatice prin care au trecut pasagerii. "Am observat maşina intrând pe sensul opus la o distanţă destul de mare de noi, însă avea viteză foarte mare, peste 100 km/h. Cred că a adormit la volan, deoarece nu a frânat. M-am lovit cu capul de mai multe lucruri, nu am vrut să merg la spital, în schimb, femeia care se afla în microbuz cu noi a fost luată de medici", a spus bărbatul. În total, patru persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Comentarii