VIDEO Știați că Brad Pitt a jucat în vechiul film Dallas? Cum arăta și ce rol interpreta

vineri, 13 ianuarie 2023, 09:56
1 MIN
 VIDEO Știați că Brad Pitt a jucat în vechiul film Dallas? Cum arăta și ce rol interpreta

Brad Pitt, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, a avut un debut firav în lumea actoriei, potențat însă de apariția în Dallas, una dintre producțiile de mare succes ale cinematografiei americane.Acesta a apărut în patru episoade în serialul "Dallas", în care a jucat rolul lui Randy, între 1987 și 1988, iubitul lui Charlie Wade, personaj interpretat de Shalane McCall, cea care în realitate i-a și devenit iubită.

 Pe atunci, Shalane era o adolescentă de 15 ani, iar acum are 50 de ani. În film, Charlie era fiica Jennei Wade (Priscila Presley), iubita lui Ray.Cei doi au trait o iubire adolescentină si, la un moment dat, dragostea i-a ghidat până în hambarul cu fân de pe domeniile familiei Ewing.Scena pe care Brad Pitt, care avea 23 de ani, nu poate să o uite este cea dintre el și Patrick Duffy (Bobby Ewing), care îl scoate în șuturi din hambar după ce îi gasește pe tineri făcând dragoste."A fost o scena care a cam durut pentru că a trebuit să filmăm mai multe duble și am încasat mai multe șuturi în fund. Scena din hambar a fost memorabilă si nu o voi uita niciodată", spunea actorul intr-un interviu.

Ulterior, Brad (59 ani) a început să devină din ce în mai cunoscut în lumea actoriei și a filmat pelicule celebre, de la Troia la Babylon, ultima sa producție premiată la Globurile de Aur 2023.

Sursa: ziare.com

Comentarii