VIDEO Știți unde se prepară mâncarea comandată pe aplicațiile de livrare? În unele locuri se gătește în toalete, printre gândaci și o mizerie de nedescris

sâmbătă, 17 septembrie 2022, 09:37
1 MIN
 VIDEO Știți unde se prepară  mâncarea comandată pe aplicațiile de livrare? În unele locuri se gătește în toalete, printre gândaci și o mizerie de nedescris

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a publicat pe rețelele de socializare două clipuri din timpul unui control al autorității pe care o conduce efectuat la sediile unor firme care livrează mâncare prin aplicațiile de livrare, în timpul cărora au găsit niște condiții greu de descris pentru un loc în care se prepară produse alimentare vândute la prețuri destul de piperate.

Primul loc în care au ajuns inspectorii ANPC a fost Oala lui Vio, o firmă care vinde mâncare cu ajutorul aplicațiile de livrare, unde s-a găsit un „dezastru” scrie șeful ANPC, Horia Constinescu, într-o postare pe TikTok.

Imaginile arată bucătăria firmei care funcționează într-un subsol unde domnește mizeria, condiții improprii pentru prepararea unor produse destinate consumului.

@horiaconstantinescuanpc

Multumim celui care ne-a scris in online! Amenda si INCHIS!

♬ original sound – Horia Constantinescu

A doua oprire a inspectorilor de la protecția consumatorilor a fost în buricul Capitalei, în zona Cotroceni, unde se află restaurantul Kicen, unde se poate lua masa și care livrează, de asemenea, produse prin aplicațiile de livrare.

Aici inspectorii au avut parte de alte surprize neplăcute, găsit inclusiv o toaletă aproape de locul în care se prepară mâncarea care este ulterior vândută.

@horiaconstantinescuanpc

Asa inteleg unii sa va respecte! Gatind cu toaleta in bucatarie!

♬ original sound – Horia Constantinescu

Mai mult, pe hotnews.ro

Comentarii