VIDEO Tată și fiu bătuți cu sălbăticie la Lidl sub ochii paznicilor care doar au privit. Victimele reproșaseră unor tineri că se bagă în față la coadă. Reacția LIDL

joi, 20 iulie 2023, 15:24
2 MIN
 VIDEO Tată și fiu bătuți cu sălbăticie la Lidl sub ochii paznicilor care doar au privit. Victimele reproșaseră unor tineri că se bagă în față la coadă. Reacția LIDL

Un barbat in varsta și fiul sau au fost batuticu salbaticie, marti seara, in supermarketul Lidl Bratarii, situat in cartierul Titan din Bucuresti. El a fost atacat de patru tineri pentru ca le-a reprosat ca se baga in fata la rand.

VIDEO: Daniel Dumitriu

Bataia a avut loc marti, in jurul orei 18.00, in supermarketul Lidl de pe strada Bratarii. O femeie, cadru medical, martor la acest incident, a declarat pentru aktual24.ro ca nimeni de la paza nu a intervenit. „A fost nevoie ca eu sa ma bag intre ei, am reusit sa ii opresc”, a relatat femeia.

„Un tata, un domn in varsta, si fiul lui au fost batuti. Domnul in varsta astepta la rand la case, iar cei patru s-au bagat in fata. Domnul le-a spus sa stea la rand, insa cei patru au inceput sa il injure si sa il ameninte. Cand a terminat de platit, domnul le-a spus ‘nu va e rusine, am o varsta’. Golanii au tabarat pe el si l-au batut intr-un mare hal. L-au desfigurat, i-au dat cu o sticla in cap, era plin de sange.

A fost nevoie ca eu sa ma bag intre ei, am reusit sa ii opresc. Nimeni de la paza nu a intervenit, cum e posibil asa ceva? In magazin erau oameni cu copii”, a relatat femeia pentru aktual24.ro.

Femeia a mentionat ca politistii au ajuns dupa zece minute, insa agresorii deja disparusera.

Mai multe informații, pe aktual24

Reacția LIDL:

„Agenții de pază au identificat posibilitatea unei altercații încă din incinta magazinului, din zona sălii de vânzare. Au intervenit imediat și au separat persoanele care aveau un comportament inadecvat.

Situația s-a reluat și după ce persoanele respective au depășit linia caselor de marcat, unde s-au alăturat alți 2 posibili cunoscuți ai celor implicați în conflict, devenind extrem de violenți. În acel moment, agenții de pază au evaluat situația ca fiind una de risc ridicat, așadar au apelat imediat serviciul 112, dar și agenții de la firma de intervenție rapidă parteneră. Până la venirea Poliției, cei 2 agenți de pază din magazin i-au izolat pe cei implicați în conflict, pentru a putea proteja atât clienții din acea zonă, cât și angajații noștri.

La acest moment, situația este gestionată de către autoritățile competente. Confirmăm faptul că agenții de pază au respectat procedurile interne Lidl, respectiv au încercat în primă fază să aplaneze conflictul, și, în funcție de rezultat și de potențialul risc, au solicitat ajutorul Poliției și al agenților de la intervenții rapide.

Suntem la curent că în mass media s-a vehiculat informația conform căreia un client / clientă ar fi intervenit în a-i separa pe cei aflați în conflict pentru că agenții de pază nu ar fi reacționat, însă din informațiile pe care le avem în acest moment și din imaginile suprinse pe camerele din sistemul de supraveghere, această informație nu este confirmată”, transmit reprezentanții Lidl.

 

Comentarii