VIDEO Vântul care a bătut în New York a fost atât de puternic încât un zgârie-nori se clătina dintr-o parte în alta

joi, 11 ianuarie 2024, 19:39
1 MIN
 VIDEO Vântul care a bătut în New York a fost atât de puternic încât un zgârie-nori se clătina dintr-o parte în alta

Un zgârie-nori de 1.066 de metri din New York, a fost surpins cum se clătina din cauza vântului puternic care ajunsese la aproape 100 de kilometri pe oră, scrie DailyStar.  

Un videoclip a devenit viral după ce un zgârie-nori cu 93 de etaje din New York a fost văzut mișcându-se puternic în ceea ce Serviciul Național de Meteorologie a descris ca fiind o furtună de iarnă „periculoasă”.

Internauții care au urmărit videoclipul au fost speriați de imagini. „Motivul nr. 1 pentru care nu aș putea trăi niciodată într-un apartament de lux la o așa înalțime", a scris o persoană.

O a doua persoană a fost de acord că „știu că sunt proiectate pentru a face față la asta, dar totuși… NU".

În timp ce unii internauții au recunoscut că au avut o „nouă frică deblocată" după ce au vizionat clipul de 37 de secunde, alții au observat un alt detaliu înfricoșător în filmare.

În imagini se vede și cum o ușă fluorescentă se deschidea și se închidea continuu.

„Nimeni nu va vorbi despre ușa care se deschide și se închide iar și iar", a spus o persoană.  Un altul a scris: „Pentru mine este ușa fantomelor".

Inginerii au proiectat construcția zgârie-norilor pentru a rezista la fenomene naturale, cum ar fi vremea extremă și cutremurele. 

Sursa: StirilePROTV

Comentarii