3 dotări de ultimă generație care ar putea deveni accesibile pe toate mașinile de serie

miercuri, 11 septembrie 2013, 09:13
1 MIN
 3 dotări de ultimă generație care ar putea deveni accesibile pe toate mașinile de serie

Evoluția tehnologică salvează vieți, ajută la economisirea benzinei și îți permite să te bucuri de dotări noi și accesibile, chiar dacă nu poți cumpăra cea mai scumpă mașină de pe piață. Predicțiile privind îmbunătățirile viitoare ale mașinilor sunt îmbucurătoare și aduc vești bune până și soferilor care nu își permit modele de lux, potrivit 4tuning.ro.

1. Camere auto avansate Camerele video auto devin tot mai mici si mai ieftine, precum si adaptate de producatori diverselor zone ale masinii. Honda are camere laterale care se aprind automat atunci cand masina efectueaza un viraj, astfel incat soferii sa observe obstacolele cand se afla in curba.

2. Sisteme de avertizare in caz de coliziuni Multe dintre masinile noi au sisteme radar si video care avertizeaza soferii, prin semnale acustice, ca este posibila o coliziune frontala. Unele dintre aceste sisteme chiar opresc masina din mers sau reduc automat viteza autovehiculului, pentru a atenua impactul coliziunii. Dotarile de acest tip si mai sofisticate actioneaza franele, in cazul in care masina iese de pe carosabil si se indreapta catre un obiect fix sau mobil. Citește mai mult…

 

Comentarii