5 metode pentru curățarea tenului în 30 de secunde

luni, 14 martie 2016, 21:24
2 MIN
 5 metode pentru curățarea tenului în 30 de secunde

E târziu, ești obosită (poate și încordată), iar ritualul pentru curățarea tenului  sună la fel de tentant ca niște flotări într-o mână. Noile cercetări arată că o curățare rapidă ar putea să-ți facă pielea… de vis!

Uleiul de curățare

Folosirea uleiului în scopul de a curăța tenul de grăsime și impurități sună destul de ilogic, dar nimic nu e mai rapid ca uleiul în a înlătura machiajul, fie el și rezistent.

Loțiunea micelară

Acest produs de curățare fără clătire (tehnic vorbind, este vorba despre o apă cu un surfactant non-spumant – gen săpun) face demachierea simplă, fără a fi necesară deplasarea la chiuvetă, și în plus se potrivește oricărui tip de piele.

Buretele konjac

Este varianta modernă a burețelului exfoliator pentru față, doar că este mult mai delicat cu pielea ta. Buretele, provenit din rădăcini vegetale, are o structură cu multe fire inter-conectate, care curăță pielea și îndepărtează celulele moarte.

Pudra de curățare

Enzimele pulverizate și enfolianții creează o pudră fină – una care se transformă într-un produs delicat de exfoliere, în contact cu apa.

Balsamul de curățare

Formula delicată a acestuia nu numai că lasă pielea extrem de fină, dar te și obligă la relaxare. Texturile ultra-onctuoase trebuiesc aplicate prin masaj, ceea ce ajută mult la micro-circulația sângelui.

cosmopolitan.ro

Comentarii