6 trucuri pentru rutina de frumusete estivala!

miercuri, 25 mai 2016, 20:37
3 MIN
 6 trucuri pentru rutina de frumusete estivala!

Numaram zilele pana la inaugurarea completa a garderobei estivale, dar mai e ceva de facut! Pregatirea trusei de cosmetice! Sezonul cald necesita anumite modificari in rutina de ingrijire, iar noi iti spunem care sunt acestea. 

Ca sa nu te plangi de machiaj in zilele toride si sa fii nepregatita, urmeaza sfaturile noastre si fii sigura ca, in vara aceasta, vei fi protejata si fresh, indiferent de gradele din termometru. Iata cateva trucuri beauty din rutina de frumusete estivala, pentru a controla caldura si umiditatea, si o serie de tips-uri in ce priveste culorile de top ale verii!

Modifica putin cromatica si incearca sa porti mascara albastra sau verde – efectul este wow! Da o sansa tendintelor pentru ca s-ar putea sa iti placa aerul exotic dat de genele colorate.

Ai la indemana pudra! Atunci cand caldura se instaleaza, este foarte posibil sa te confrunti cu o problema suparatoare – tenul gras. Pentru ca look-ul tau sa fie perfect si bine pus la punct, dimineata, pudreaza locurile unde excesul de sebum este vizibil: nas, frunte, barbie. In loc de o pudra cu acoperire mare, alege una translucida si fina, pentru ca tenul sa nu para incarcat sau prea machiat. Incearca sa eviti pudrele pe baza de talc, pentru ca vor da un aspect prafuit tenului. Fiecare dintre noi ne dorim un ten cat mai natural si proaspat, in zilele de vara, nu-i asa?

In zilele excesiv de calde, nu uita, sub nici o forma, sa porti in geanta genialele blotting papers sau foite matifiante. Acestea sunt excelente cand trebuie sa indepartezi excesul de sebum.

Renunta la fondul de ten! Pentru ca problema tenului gras este una comuna, in zilele de vara, te indemnam sa incerci un substitul al fondului de ten. Opteaza pentru un BB cream sau CC cream. Aceste formule au o consistenta lejera si o textura mai prietenoasa si nu vor incarca pielea fetei. Plus ca mai au si alte beneficii: hidratarea si protectia tenului. Ideal ar fi sa alegi un produs oil-free. Trebuie sa tii cont de faptul ca, inevitabil, tenul tau va capata o nuanta mai inchisa pe timpul verii, datorita bronzului. Asadar, fii atenta la nuanta si, daca este necesar, alege o nuanta mai inchisa pentru BB sau CC cream, decat cea pe care o aplici in sezonul de iarna.

Invioreaza-ti pometii! In sezonul estival, experimenteaza cu nuantele blush-ului. Anumite culori, precum peachy, caramiziu sau mov, se potrivesc de minune unui ten mai bronzat. Nu-ti fie frica sa te joci cu machiajul tau si sa iesi din rozul de rutina!

Poarta rujuri intense! Daca iti schimbi nuanta blush-ului, de ce sa nu faci modificari si in ce priveste cromatica buzelor? Rutina de frumusete poate fi ajustata, conform celor mai noi culori: caramiziu, roz neon, mov, auriu sau nude. Daca nu esti adepta culorilor tari pe buze, alege un gloss transparent. Acesta va oferi volum buzelor tale si un efect proaspat, aquatic.

Pentru ca una dintre catastrofele verii este machiajul migrator al ochilor, indreapta-te catre produse waterproof. Chiar daca sunt mai greu de indepartat, aceste formule de machiaj nu se vor deplasa inestetic, pe parcursul zilei, distrugandu-ti intregul look. Asadar, schimba mascara obisnuita cu una care rezista la apa si la transpiratie! La fel, si creioanele de contur!

Comentarii