A apărut un nou partid: „Forţa Moldova“! S-a desprins din filiala locală a M10

sâmbătă, 20 februarie 2016, 02:59
1 MIN
 A apărut un nou partid: „Forţa Moldova“! S-a desprins din filiala locală a M10

Principalul obiectiv al Partidului „Forţa Moldova“: autostrada Iaşi – Târgu Mureş.

Partidul „Forţa Moldova“ a intrat oficial în scena politică. Partidul, înfiinţat de fostul deputat PNŢCD Traian Rânja, plecat recent din formaţiunea M10 a Monicăi Macovei, a anunţat demararea unei campanii de recrutare de noi membri din cele şase judeţe ale Moldovei.

„Apariţia partidului nostru este necesară şi aşteptată, având în vedere că, după aproape un veac de la Marea Unire, Moldova rămâne cea mai săracă, mai marginalizată, mai izolată şi mai slab prezentată provincie românească în Guvernul României, având cea mai slabă infrastructură, fără a fi conectată, printr-o arteră rutieră rapidă, care să traverseze Carpaţii, la civilizaţia şi prosperitatea occidentală“, a declarat Rânja.

Principalul obiectiv concret al noului partid este construirea autostrăzii Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş, a cărei construire o doreşte începută cel târziu în 2018.

Detalii despre noul partid, documentele statutare şi programatice pot fi găsite pe pagina web www.fortamoldova.ro, pe site fiind disponibil şi un formular de adeziune on-line.

Comentarii