„Le urăm succes“! 56 noi poliţişti au intrat de ieri „în pâine“ la Iaşi

joi, 26 ianuarie 2017, 02:58
1 MIN
 „Le urăm succes“! 56 noi poliţişti au intrat de ieri „în pâine“ la Iaşi

Ce le-a urat în prima lor zi de muncă şeful IPJ?

Valul de poliţişti care s-au pensionat la finele anului trecut au lăsat un gol imens în Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, gol pe care şefii instituţiei se străduiesc din greu să îl umple cu forţe proaspete.

Ieri, 56 de poliţişti care au fost recrutaţi din sursă externă au intrat „în pâine“, fiind detaşaţi la posturile pentru care au dat examene.

Aceştia au depus jurământul pe data de 19 ianuarie, după ce au fost declaraţi admişi la concursul organizat în octombrie 2016.

Ieri-dimineaţă, agenţii s-au prezentat la posturile unde au fost repartizaţi, fiind primiţi de către şefi, care i-au informat în privinţa atribuţiilor pe care urmează să le îndeplinească.

„Încadrarea celor 56 de poliţişti din sursă externă reprezintă o etapă a activităţii de reducere a deficitului de personal. Avem încredere că angajaţii noi vor da randamantul necesar în slujba comunităţii. Le urăm succes în îndeplinirea obiectivelor Poliţiei Române, în primul rând creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului“, a precizat chestorul Ioan Scripniciuc, inspectorul şef al  IPJ Iaşi.

Comentarii