A murit românca rănită în atentatul de la Londra, Andreea Cristea

vineri, 07 aprilie 2017, 10:18
1 MIN
 A murit românca rănită în atentatul de la Londra, Andreea Cristea

Românca rănită în atentatul de la Londra, Andreea Cristea, a murit. Aceasta era internată în spital de două săptămâni şi a decedat în urma rănilor suferite. Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, a confirmat decesul şi a anunţat că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia.

"Detectivii care investighează atacul terorist comis pe data de 22 martie pe podul Westminster din Londra pot confirma că femeia în vârstă de 31 de ani a murit joi după-amiaza, 6 aprilie", anunţă Poliţia metropolitană londoneză (Scotland Yard), într-un comunicat publicat pe site. Femeia primea îngrijiri medicale în spital în urma atacului.

Andreea Cristea avea 31 de ani. Aceasta era la spital, în stare gravă, după ce a cazut in Tamisa, fiind aruncata in aer de masina atacatorului Khalid Masood, in vreme ce prietenul ei a scapat cu rani mai putin grave dupa atacul de la Londra.

Femeia se afla în vacanţă în Londra alături de prietenul său, Andrei Burnaz, pentru a sărbători ziua sa de naştere. Diplomatul a precizat că Burnaz, inginer, plănuise să o ceară în căsătorie pe iubita sa chiar în ziua atacului terorist.

realitatea.net

Comentarii