Accident grav între taxi şi motocicletă, în Păcurari. De vină ar fi fost şi soarele

luni, 18 februarie 2019, 02:50
1 MIN

Un bărbat a ajuns la spital grav rănit u de vină pare a fi neatenţia, dar şi lumina puternică a soarelui de ieri după-amiază.

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri după-amiază pe strada Păcurari, în faţa Inspectoratului de Stat în Construcţii (între Petru Poni şi intersecţia Moara de Foc).

Din primele informaţii, se ştie că un motociclist care circula dinspre capăt Păcurari spre zona „Petru Poni“ a încercat să depăşească un taxi, dar a intrat cu viteză în lateralul autoturismului depăşit, un Logan.

Asta pentru că taximetristul încerca să întoarcă maşina, o manevră regulamentară în acel loc, marcată prin linie discontinuă, iar motociclistul posibil să nu fi observat semnalizarea maşinii din cauza soarelui care bătea pe stopuri. Moto­ciclistul, care purta cască de siguranţă, a fost totuşi grav rănit, fiind transportat de urgenţă la spital.

Medicii de pe maşina SMURD ne-au declarat că nu au sesizat la victimă vreo fractură, după analiza sumară a acesteia. După impactul cu motocicleta, taxiul Logan a ricoşat într-un autoturism staţionat pe marginea drumului: o Skoda cu număr de Botoşani.

Comentarii