Adolescentă păcălită de un cunoscut. A fost violată într-un apartament din Nicolina

miercuri, 28 noiembrie 2018, 02:56
2 MIN
 Adolescentă păcălită de un cunoscut. A fost violată într-un apartament din Nicolina

Decizia este definitivă.

Judecătorii ieşeni au pus punct unui proces în cadrul căruia s-au stabilit da­unele la care este îndreptăţită o minoră ce a fost victima unui abuz sexual. În vârstă de 15 ani, copila, a cărui nume îl protejăm, trebuie să primească 45.000 de lei de la agresorul său. Este vorba de Daniel Căluţu (33 de ani), un individ care se află deja în puşcărie pentru fapta sa, el fiind condamnat definitiv încă de anul trecut.

În vârstă de 33 de ani, individul a comis fapta în martie 2017. Atunci, în seara zilei de 11 martie, minora M.P.R. a plecat de acasă alături de o altă prietenă de a sa, în vârstă de 17 ani, pentru a ajunge la discotecă. În drumul spre discotecă, cele două au fost abordate dintr-o ma­şină de doi bărbaţi, unul dintre aceştia fiind cunoscut de către adolescenta de 17 ani. Cele două fete au acceptat pro­punerea celor doi de a merge împreună cu ei la discotecă, însă s-au trezit într-un apartament din cartierul Nico­lina. Acolo, amândurora li s-a dat să consume alcool, dar şi să fumeze dintr-o ţigară confecţionată artizanal, ce conţinea tutun şi substanţe etnobotanice de tip halucinogen.

Din cauza vârstei, alcoolul şi drogurile au dus-o rapid pe minora M.P.R. în stare de semi-conştienţă. De acest fapt ar fi vrut să profite Daniel Căluţu, care i-ar fi propus fetei să întreţină raporturi sexuale cu el. Pentru că nu a vrut de bunăvoie, minora ar fi fost ameninţată de bărbat să facă sex cu el, fiind supusă şi la tot felul de perversiuni sexuale care nu pot fi reproduse. Abia spre dimineaţă minora a început să îşi re­vină în simţiri şi s-a întors acasă. Pă­rin­ţii au văzut că era foarte confuză şi, într-un final, au reuşit să afle că se întâmplase ceva în neregulă cu fiica lor. După ce au obţinut îndeajuns de mul­te informaţii, au mers la Poliţie şi l-au reclamat pe Daniel Căluţu.

Comentarii