Angajatele unui liceu din Bacău, prinse cu mâncarea copiilor în sacoșe voluminoase

vineri, 08 noiembrie 2019, 10:55
2 MIN
 Angajatele unui liceu din Bacău, prinse cu mâncarea copiilor în sacoșe voluminoase

Două angajate de la cantina unui liceu au fost prinse cu alimente furate în geantă. Portarul a sesizat gențile voluminoase ale femeilor și a anunțat directorul școlii, iar acesta a chemat poliția.

Angajatele liceului din Bacău lucrează de mai mulți ani în cantina școlii, iar una dintre ele a fugit când portarul i-a cerut să deschidă sacoșa, iar cea de-a doua a acceptat să fie controlată. Asupra ei s-a găsit ulei, făină, mălai și bulion, toate în ambalaje nedesfăcute, relatează Mediafax. Asta a fost de fapt și problema, a spus directorul școlii. „Nu ar fi fost nicio problemă dacă ar fi luat mâncare rămasă, adică resturi. Ce a fost urât, a fost că avea o sticlă de ulei, un kilogram de făină, un kilogram de mălai și o cutie de bulion, intacte. Plecaseră de la magazie pentru a fi puse în oala de mâncare a copiilor și, în loc să ajungă în oală, au fost sustrase de ele, au fost însușite de ele”, a spus Constantina Hulea, directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău.

Directoarea a relatat și cum a fost descoperit furtul. „La ieșirea din tură, portarul le-a verificat sacoșele. A verificat sacoșa unei persoane, pentru că cealaltă persoană nu a stat să fie verificată. Sunt două persoane care sunt cercetate”, a precizat Constantina Hulea. Cele două femei lucrează la cantina Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău de mai mulți ani și nu există dovezi că acest lucru s-ar fi întâmplat și în trecut. „Până acum nu am avut niciun semn că s-ar mai fi întâmplat (…) Nu au mai fost semnalate astfel de situații. În fișa postului portarului există acest lucru, să le verifice. Acum el a fost deranjat, probabil, de volumul sacoșei și de faptul că ele nu au stat să prezinte singure sacoșele”, a mai spus directoarea colegiului, care a sesizat Poliția.Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

Comentarii