anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 29.05.2022

Advertorial

Apartamente noi la un nivel superior de personalizare, siguranță și confort, peste standarde (P)

GALERIE
1 - UR - slide Sf Andrei 2 640x3202 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1 640x3203 - UR - slide Sf Andrei 3a 640x3204 - UR - slide Sf Andrei 1 640x3205 - UR - slide Sf Andrei 5 640x320
 • 1 - UR - slide Sf Andrei 2 640x320
 • 2 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1 640x320
 • 3 - UR - slide Sf Andrei 3a 640x320
 • 4 - UR - slide Sf Andrei 1 640x320
 • 5 - UR - slide Sf Andrei 5 640x320
- +

Noile apartamente Premium, Made To Measure, marca UNIQUE Residence din zona Palas, str. Sf.Andrei nr. 7-9

Noul proiect rezidențial ce prinde contur în inima Iașului, pe strada Sf. Andrei nr. 7-9, lângă Palas, este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranţă seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirilor.

Locuință pentru familie sau cu scop investițional?

Ansamblul de locuințe personalizabile, realizate cu finisaje Premium, include în prețul apartamentului dotări de siguranță și confort Smart Home - nivelurile de echipare standard, sisteme de încălzire (inclusiv în pardoseală), ventilație și aer condiționat, aparataje electrice și corpuri de iluminat, finisaje, precum și opțiuni pentru pachete cu dotări superioare personalizate și facilități extinse. Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt superioare standardelor actuale.

”În prezent, odată cu edificarea structurii ultimelor niveluri ale celor două corpuri de bloc, pentru a implementa împreună conceptul Made To Measure Apartment, continuăm întâlnirile cu clienții pentru a stabili la nivel de detaliu finisajele (alegerea gresiei, faianței, a ușilor, parchetului etc.) și echiparea apartamentelor.

VEZI - ATINGE - SIMTE - ÎNȚELEGE - CREEAZĂ - ALEGE - ÎMPĂRTĂȘEȘTE - RELAXEAZĂ-TE - TRĂIEȘTE

Pentru un concept unitar, clienții au la dispoziție o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de sisteme SMART Home, care vor spori eficienţa, siguranţa și confortul locuinţei fiecăruia, pe măsura nevoilor şi a propriului ritm de viaţă.”

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE - filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE - sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

 • cu pachete de dotări / echipare unicat în piață - pentru a crea locuințe care respiră;
 • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
 • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.