Apartamente noi la un nivel superior de personalizare, siguranță și confort, peste standarde (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Apartamente noi la un nivel superior de personalizare, siguranță și confort, peste standarde (P)

GALERIE
1 - UR - slide Sf Andrei 2 640x3202 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1 640x3203 - UR - slide Sf Andrei 3a 640x3204 - UR - slide Sf Andrei 1 640x3205 - UR - slide Sf Andrei 5 640x320
 • 1 - UR - slide Sf Andrei 2 640x320
 • 2 - UR vizual VFM +3 valori 1x1 B 2x1 640x320
 • 3 - UR - slide Sf Andrei 3a 640x320
 • 4 - UR - slide Sf Andrei 1 640x320
 • 5 - UR - slide Sf Andrei 5 640x320
- +

Noile apartamente Premium, Made To Measure, marca UNIQUE Residence din zona Palas, str. Sf.Andrei nr. 7-9

Noul proiect rezidențial ce prinde contur în inima Iașului, pe strada Sf. Andrei nr. 7-9, lângă Palas, este rezultatul unor soluții de proiectare de calitate, ce asigură un nivel de siguranţă seismică peste cerințele normativelor actuale și, implicit, atingerea unei durate maxime de viață, fiind realizat cu materiale de calitate, moderne, pe o structură de rezistență performantă, pentru o capacitate funcțională maximă a clădirilor.

Locuință pentru familie sau cu scop investițional?

Ansamblul de locuințe personalizabile, realizate cu finisaje Premium, include în prețul apartamentului dotări de siguranță și confort Smart Home - nivelurile de echipare standard, sisteme de încălzire (inclusiv în pardoseală), ventilație și aer condiționat, aparataje electrice și corpuri de iluminat, finisaje, precum și opțiuni pentru pachete cu dotări superioare personalizate și facilități extinse. Toate materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt superioare standardelor actuale.

”În prezent, odată cu edificarea structurii ultimelor niveluri ale celor două corpuri de bloc, pentru a implementa împreună conceptul Made To Measure Apartment, continuăm întâlnirile cu clienții pentru a stabili la nivel de detaliu finisajele (alegerea gresiei, faianței, a ușilor, parchetului etc.) și echiparea apartamentelor.

VEZI - ATINGE - SIMTE - ÎNȚELEGE - CREEAZĂ - ALEGE - ÎMPĂRTĂȘEȘTE - RELAXEAZĂ-TE - TRĂIEȘTE

Pentru un concept unitar, clienții au la dispoziție o gamă largă de pachete de dotări și echipări (aparataje electrice, corpuri de iluminat, încălzire în pardoseală; sisteme HVAC: încălzire, ventilație și aer condiționat; mobilare a apartamentelor; echipare și mobilare a băilor), de amenajări interioare și design interior, puse la dispoziție pentru diverse niveluri, și nu în ultimul rând, pentru pachetele de sisteme SMART Home, care vor spori eficienţa, siguranţa și confortul locuinţei fiecăruia, pe măsura nevoilor şi a propriului ritm de viaţă.”

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu vată bazaltică, încălzire în pardoseală, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE - filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE - sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

 • cu pachete de dotări / echipare unicat în piață - pentru a crea locuințe care respiră;
 • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
 • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.