Echinocţiul de primăvară, celebrat la Simpozionul de astrologie „Ritmuri Astrale“

Astrologi vestiţi din ţară şi străinătate se întâlnesc în weekend la Iaşi

miercuri, 20 martie 2019, 02:50
2 MIN
 Astrologi vestiţi din ţară şi străinătate se întâlnesc în weekend la Iaşi

Cea de-a VIII-a ediţie a Simpozionului de astrologie „Ritmuri Astrale“ se va desfăşura în acest weekend la Iaşi, la evenimentul care va avea loc pe 23 şi 24 martie urmând să participe astrologi din întreaga ţară, dar şi din Republica Moldova. 

Simpozionul este organizat de cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare, la eveniment urmând să participe astrologi cunoscuţi în branşă precum Minerva (Gabriela Dima), Rodica Purniche, Loredana Chiperi, Valeria Grigoraş, Ancuţa Catrinoiu, Claudia Cristisor, Raluca Potorac şi Anca Tăutu, dar şi astrologi din Chişinău, de la Centrul de Cercetări Astrologice Astrouranias, precum Zinaida Vişnevscaia, Irina Belbas sau Sergiu Iordache.

„Ne-am propus ca prin această manifestare să celebrăm la Iaşi, în fiecare an, echinoc­ţiului de primăvară, care reprezintă începutul primăverii astronomice, dar şi al unui nou an astrologic. Scopul evenimentului este de a prezenta cunoaşterea astrologică într-un cadru profesionist prin dialog direct cu astrologi care practică astrologia. Sunt invitaţi iubitorii de astrologie, fie că sunt astrologi sau necunoscători, pasionaţi sau doar curioşi, pentru a descoperi împreună frumuseţea şi uti­litatea practică a cunoaşterii astrolo­gice“, au menţionat organizatorii.

În cadrul acestui sompozion vor avea loc conferinţe, discuţii libere, consultaţii, prezentare de carte, premii pentru public, precum şi o expoziţie de pictură prezentată de către Alexandra Stela Juduc. Astrologii invitaţi vor participa la o masă rotundă vineri, înainte de deschiderea evenimentului pentru pu­blicul larg, urmând ca ieşenii să poată participa la conferinţe şi discuţii sâmbătă, între orele 10 şi 18, dar şi duminică, între orele 10 şi 14. Simultan vor avea loc discuţii particulare şi sesiuni de consultanţă astrologică la cerere. Simpozionul se va desfăşura în sala de conferinţe a Hotelului Eden din Iaşi, taxa de participare pentru întreg evenimentul fiind de 60 de lei, 50 doar pentru ziua de sâmbătă şi 30 de lei pentru duminică. 

Comentarii