Atenţie unde aruncaţi gunoiul: amenzile sunt între 700 şi 2.500 lei

miercuri, 27 martie 2013, 14:04
1 MIN
 Atenţie unde aruncaţi gunoiul: amenzile sunt între 700 şi 2.500 lei
Poliţiştii locali aplică astfel de amenzi într-un ritm de 32 pe lună.


Poliţiştii locali le-au pus gând rău ieşenilor care aruncă gunoaie pe spaţiile verzi. Agenţii de la Poliţia Locală au amendat de la începutul acestei luni în jur de 32 de persoane care au fost prinse în timp ce depozitau moloz, materiale de construcţii sau diverse deşeuri în spatele blocurilor sau al punctelor gospodăreşti.
„Persoanele în cauză au primit amenzi contravenţionale cu valori cuprinse între 700 şi 2.500 lei, conform hotărârii de Consiliu Local 172 din 2002, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public a reziduurilor menajere şi vegetale, a molozului, a bunurilor materiale de orice fel ca utilaje, ambalaje, tonete, chioşcuri, mese, precum şi alte materiale de construcţii“, a specificat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.
În cadrul campaniei de curăţenie, poliţiştii locali, împreună cu echipele de la Salubris, se vor ocupa de ridicarea cuştilor de câini care sunt amplasate în preajma blocurilor, pe domeniul public.

De altfel, proprietarii de terenuri virane care nu asigură curăţarea şi împrejmuirea lor vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 360 şi 590 de lei.

Comentarii