Au fost selectați participanții la cursurile din cadrul proiectului Iași Civic Leader

vineri, 11 septembrie 2020, 09:44
2 MIN
 Au fost selectați participanții la cursurile din cadrul proiectului Iași Civic Leader

Au fost selectați cei 34 de participanți care vor urma cursurile organizate în cadrul proiectului Iași Civic Leader care se vor desfășura în perioada 15 septembrie – 15 octombrie. Două au fost criteriile avute în vedere la selecție: 1. unul de natură tehnică (în baza condițiilor impuse de către finanțator de exemplu era obligatoriu ca participanții să locuiască în Iași); 2. al doilea a constat din analiza carierei și motivației trimise și a CV-ului atașat.

Cele 10 sesiuni de curs programate sunt structurate pe două module distincte, complementare. Primul modul cuprinde prezentări a unor teme importante de Leadership (viziune, negociere, comunicare, lucru în echipă, putere formală și influență, managementul schimbării, etc) susținute de experți în domeniu. Al doilea le oferă cursanților de a participa și de intra în dialog la dezbateri pe teme generale de mare interes cu care ne confruntăm în prezent, individual și ca societate, precum impactul societății civile asupra comunității, cum ar trebui să arate on viziune ambițioasă dar și realistă de dezvoltare a Iașului, provocările legate de statul de drept în România, calitatea învățămîntului și cercetării științifice românești, dinamici geopolitice, elementele esențiale care fac posibile afacerile de succes. Între invitați se numără atît personalități din Iași cît și altele din afara orașului. Agenda completă a cursurilor poate fi consultată pe site-ul proiectului.

Scopul proiectului IAȘI CIVIC LEADER este acela de a stimula cetățenia activă a tinerilor prin educație şi implicare civică, de a forma liderii de mâine prin instruirea unui grup reprezentativ de tineri lideri din Iași. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea cunoștințelor de leadership/conducere a tinerilor din Iași.

Misiunea asociației independente și apolitice Moldova Vrea Autostradă (MVA) este de genera un curent de opinie favorabil, de a determina și capacita autoritățile statului român și clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea istorică Moldova prin activități de monitorizare, analiză, advocacy și proiecte de comunicare.

Scopul Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) îl reprezintă promovarea conceptelor specifice economiei cunoașterii în rândul tinerilor din România, pentru susținerea dezvoltării durabile a mediului economic, antreprenorial, social şi cultural din România în contextul integrării în Uniunea Europeană.

Comentarii