Băieții care și-au violat prietena de 17 ani la Păun rămân în arest

sâmbătă, 10 august 2019, 01:57
1 MIN
 Băieții care și-au violat prietena de 17 ani la Păun rămân în arest

Judecătorii Tribunalului Iaşi au respins contestaţia formulată de cei trei tineri din Păun acuzat că au abuzat sexual de o minoră de 17 ani. Mihai N. (16 ani), Constantin Rânţar şi Sebastian Zamfir vor rămâne, astfel, în spatele gratiilor pentru cel puţin o lună. În acest timp, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi vor continua ancheta în cazul lor.

Potrivit unor surse din anchetă, victima din acest caz, care are 17 ani, a mers, la finele lunii iunie, la o petrecere la iubitul ei din Păun. A şi rămas acolo câteva zile, iar după ce a plecat şi-a uitat telefonul la domiciliu minorului. Pe 8 iulie, a mers să îşi ia telefonul, în acea seară cerându-i-se de către iubitul ei să întreţină raporturi sexuale cu Rînţar şi Zamfir. Fata s-a opus, potrivit datelor din anchetă, fiind lovită puternic de către unul dintre agresori şi violată de ambii adulţi.

Minora nu a povestit prin ce a trecut nimănui, o prietenă de a sa observând loviturile evidente de pe faţa sa după câteva zile. Fata a sunat-o pe mama victimei, care munceşte în străinătate, şi i-a povestit ce a păţit fiica ei. Femeia a fost cea care, pe 27 iulie, a mers la Poliţie şi a formulat plângere penală.

Comentarii