CAMPANIE: Alegeți un copil dintr-o listă de sărmani căruia să îi dăruiți un Crăciun frumos

sâmbătă, 11 noiembrie 2017, 18:52
3 MIN
 CAMPANIE: Alegeți un copil dintr-o listă de sărmani căruia să îi dăruiți un Crăciun frumos

Preotul Dan Damaschin vă îndeamnă să le faceți bucurii de Crăciun unor copii sărmani. Există o listă din care puteți alege o persoană pe care să o ajutați.

"Fiecare face ce poate. Fie comandăm un brad mai hâd, fie renunțăm la steluța puțin cam de ”tristă amintire”, fie alcătuim un meniu mai ”slim”, cu mai puțini caltaboși și cârnați și vom avea surpriza să ne trezim cu ceva bănuți în plus, cât să ne ajungă pentru o geacă, un pantalon și niște ghetuțe călduțe. …Și ceva de spălat, de pus pe masă, în vatră. Cum spuneam, un Crăciun ca lumea", scrie Dan Damaschin pe Facebook.

Regulamentul Donatorilor:

1. Alegeți unul sau mai mulți copii din lista atașată;

2. Ne comunicați alegerea făcută, în privat, pe messenger, telefon, mail sau la rubrica comentarii, iar noi vă trecem cât de repede în dreptul copilului ales.

3. Aveți trei posibilități pentru a ajuta copilașii:

A) Trimiteți în Contul Asociației atașat la sfârșitul postării, prin paypall pr.dandamaschin@yahoo.com, prin moneygram, western sau orice altă modalitate de transfer ( pe numele Damaschin Ana), sau direct la cutia milei, suma necesară împlinirii visului unui copil – 205 lei (aproximativ) și ne ocupăm noi de tot.

B) Pregătiți un pachet cu geaca și ghetele noi (pot fi și purtate dar să fie de cea mai bună calitate), iar dacă mai doriți să adăugați ceva pe lângă, nu se vor supăra și le trimiteți pe adresa nastră: Iași, str. Cuza-Vodă nr. 34 la Biserica Maternității Cuza-Vodă (scrieți pe colet numele copilului ales, precum și codul de referință, pentru a fi mai ușor de gestionat, dar nu uitați și de telefonul dumneavoastră pentru confirmare); cei 50 lei pentru alimente și igienă nu sunt obligatorii, dar necesari.

C) În cazul în care nu vă încadrați în ,,Top cei mai bogați oameni de pe planetă”, faceți un rezumat la ceea ce am scris până acum și trimiteți un pachet cu ceea ce considerați dumneavoastră de cuviință; un copil din multele mii care ne bat de obicei la ușă, se va bucura de darul de suflet.

LISTĂ COPII

Regulamentul Proiectului:

1. Fiecare Înger Păzitor ar trebui să aleagă repejor un copil și, la fel de repede, să trimită banii. Până când? N-ați trimis deja???

2.Vom comanda în cel mai scurt timp 1.000 de geci, 1.000 de pantaloni și șosete și, bineînțeles, 1.000 de perechi de ghete de piele, de foarte bună calitate, la cel mai mic preț de pe piață.

3. Vom comanda, mai spre Crăciun, 1.000 de pachete cu alimente proaspete, articole de igienă și de curățenie pentru copii.

4. Ar fi minunat ca până pe 10 Decembrie să reușim să umplem magazia noastră cu cele 1.000 de cutii cu geacă, pantaloni, ciorăpei și ghete, având inscripționat numele copilului ajutat.

5. Avem și o surpriză!

Pe data de 10 DECEMBRIE, în cadrul Spectabolului Caritabil ,,Nașterea Domnului – bucuria tuturor”, organizăm o TOMBOLĂ live pe Facebook, unde 10 Îngeri Păzitori, vor fi premiați cu icoane pe sticlă pictate de copiii Bisericii noastre și Sfinte Scripturi, un modest simbol al prețuirii noastre pentru jertfelnicia dovedită! La această tombola vor putea participa inclusiv și cei din urmă donatori de la spectacol.

Comentarii