Căruţaş beat căutat prin şanţuri de Poliție cu o cameră cu termoviziune

marți, 29 noiembrie 2016, 02:56
2 MIN
 Căruţaş beat căutat prin şanţuri de Poliție cu o cameră cu termoviziune

A fost o acţiune de căutare la care a participat Poliţia de Frontieră, ISU şi Poliţia Locală.

Un bărbat din localitatea Ungheni, beat criţă, a pus au­torităţile pe jar după ce s-a rătăcit pe un câmp din afara localităţii şi a căzut într-un şanţ cu apă.

Acesta şi-a sunat soţia după ce a căzut cu căruţa într-un şanţ cu apă şi nu a mai putut ieşi. Colac peste pupăză, bateria telefonului mobil s-a descărcat chiar în momentul în care băr­batul îi explica soţiei locul unde a căzut. „La data de 27 noiembrie, în jurul orei 20, o femeie a sesizat poliţiştii prin 112 despre faptul că soţul său a plecat în jurul orei 12 din satul Mânză­teşti, comuna Ungheni, cu căruţa şi urma să ajungă în sa­tul Oprişeni, comuna Ţuţora, însă în jurul orei 18.30 a sufe­rit un accident pe câmp. Acesta s-a răsturnat cu căruţa într-un şanţ cu apă, nu poate ieşi şi nu ştie unde se află. În cadrul ace­lor discuţii, telefonul victimei s-a descărcat, şi nu s-a mai putut lua legătura cu acesta. Poliţiştii Biroului Urmăriri, împreună cu poliţiştii Secţiei 1 Rurală Tomeşti, au demarat de îndată căutările persoanei, apoi s-a solicitat sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei de Frontieră“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Cău­tătorii au folosit o autospecială dotată cu termovizune şi au re­uşit să-l găsească pe bărbat, în şanţul cu apă aflat între loca­lităţile Oprişeni şi Holboca. De asemenea, la un kilometru distanţă, poliţiştii au găsit şi calul cu căruţa.

Comentarii