Câştigătoarea de la „Mamaia Copiilor”, invitata specială a Orăşelului „O inimă de Broscuţă”

joi, 24 iulie 2014, 19:14
2 MIN
 Câştigătoarea de la „Mamaia Copiilor”, invitata specială a Orăşelului „O inimă de Broscuţă”

Pe cei mici îi aşteaptă duminică, în Parcul Expoziţiei, un spectacol de teatru, un moment artistic susţinut de copiii de la Clubul Sportiv Katiuşa, un flashmob şi multe premii.

Duminică, cei mici, dar şi părinţii acestora sunt aşteptaţi în Parcul Expoziţiei din Copou la distracţie şi veselie. Aici vor avea loc începând cu ora 16 activităţi pentru copii în Orăşelul „O inimă de Broscuţă”.

Pe lângă spectacolul de teatru în care vor juca personajele din colecţia de cărţi cu acelaşi nume va mai avea loc şi un moment artistic susţinut de copiii de la Clubul Sportiv Katiuşa din Iaşi, coordonaţi de Bianca Asiminei.

„Ne-am propus ca în fiecare săptămână să invităm, special pentru voi, cei mai talentaţi copii din România! Aşadar, duminica aceasta v-am pregătit un concert susţinut de câştig ătoarea premiului I la ediţia din acest an a Festivalului Naţional „Mamaia Copiilor”! Este vorba despre Giulia Haidău, finalistă în show-ul televizat Next Star. Şi pentru că Orăşelul nostru e o lume în care ne bucurăm de toate surprizele frumoase numai împreună, vă aşteptăm să vă alăturaţi flashmob-ului care va face toate inimile să bată la unison cu Inima de Broscuţă!”, a declarat Cristina Raciu, PR Adenium Print.

Giulia Haidu va împărţi scena cu sora ei, Alexandra, câştigătoare a numeroase trofee naţionale şi internaţionale. Printre victoriile sale cele mai importante, amintim Premiul I şi Premiul de Popularitate oferit din partea publicului la Festivalul Internaţional „Vise printre stele” din Ucraina, Premiul I şi Premiul „Şerban Georgescu” la Festivalul „Fulg de Nea”. Alexandra a fost invitata de onoare a ediţiei de anul acesta a Festivalului „Ciocârlia de Aur” din Chişinău.

Pe copii îi aşteaptă şi o serie de premii la tombolă, aceştia vor putea câştiga Colecţia „O inimă de broscuţă”, tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri şi fotografii realizate în Orăşel, cu mascote din spectacolul de teatru sau cu păpuşile gigant din poveştile cărţii. Astfel, copiii vor putea să se pozele alături de Puricele cel Viteaz, Viermişorul de Mătase şi Mama – Picătură.

 

Comentarii