CHESTIONAR: Care credeți că sunt prioritățile de creștere urbană a Iașului?

duminică, 10 februarie 2019, 12:48
2 MIN
 CHESTIONAR: Care credeți că sunt prioritățile de creștere urbană a Iașului?

Un cercetător la Departamentul de Geografie din cadrul UAIC Iași, Mihai Bulai, a realizat un mini-chestionar și vă invită să alegeți cele mai importante proiecte de anvergură pentru Iași (peste 15-20 milioane euro).

CHESTIONARUL – AICI

Ordinea în care sunt aranjate aceste proiecte în partea stângă este aleatorie! Sunteți rugați să trageți fiecare proiect, cu mouseul, din stânga spre dreapta,
în ordinea importanței pentru dvs. (1 – FOARTE important, 16 – NEimportant. )

"Cum ar fi ca în prioritățile de creștere urbană a Iașului să apară și propuneri de dezvoltare turistică? Noi credem că pe masa autorităților locale și în mintea administrației publice trebuie să existe proiecte de anvengura pentru stimularea turismului în Iași. Cu câteva panouri turistice montate voluntar nu se face primăvară. Cu o clărire reabilitată și transformată în muzeu nu vor veni milioanele de turiști. Dar cu politici publice pe termen lung și investiții majore în turism – avem șanse să (re)devenim un centru turistic important în Europa de E. Iar dacă ei nu pricep, poate ar trebui să le spunem noi care sunt proiectele prioritare pentru Iași. Noi, cetățenii, putem alege care sunt prioritățile Iașului. Și poate dacă suntem câteva mii de voci, ne vom face auziți. Îți ia 2 minute să alegi ce e mai important pentru Iași", se precizează și pe Facebook (Iasi.Travel).

Comentarii