COMUNICAT

Circulație în siguranță pe podul de la ERA Park

vineri, 07 august 2015, 01:50
2 MIN
 Circulație în siguranță pe podul de la ERA Park

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Șos. Păcurari către ERA Park nu prezintă niciun pericol pentru vizitatorii parcului comercial iar circulația se desfășoară în siguranță.

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Șos.Păcurari către complexul ERA Park a fost construită în conformitate cu toate normativele de proiectare și execuție în vigoare și a obținut toate avizele autorităților competente în domeniu.

Stadiul actual al podului nu reprezintă niciun pericol pentru ieșeni, atât pentru pietoni cât și pentru participanții la trafic. De la inaugurare și până în prezent au fost întocmite expertize tehnice regulate care atestă siguranța circulației pe pod, inclusiv a camioanelor de mare tonaj.

Echipa ERA Park efectuează periodic urmărirea comportării în timp a construcției pentru a pentru a asigura folosirea în condiții de siguranță a podului și comunică permanent cu autoritățile competente pentru a menține standardele de siguranță la un nivel ridicat.

Restricțiile de circulație impuse datorită lucrărilor de mentenanță perioadice necesare oricărui pod se vor menține până la finalizarea acestora.

Dorim să vă asigurăm că ERA Park Iași nu va fi în niciun mod afectată.; activitatea centrului comercial va continua în condiții normale, și nu va impacta activitatea magazinelor ori serviciilor asigurate clienților centrului comercial.

Drept confirmare a angajamentului nostru pentru dezvoltarea activității ERA Park Iași , dorim să vă informăm că în ultimul an s-au semnat noi contracte de inchiriere pentru spații comerciale cumulând cca 2000 mp, astfel incât gradul de ocupare al complexului comercial va ajunge la peste 97%. S-au inaugurat deja 12 magazine noi și altele vor urma. Acest lucru confirmă incă odată increderea retailerilor și a clienților în proiectul nostru.

 

Comentarii