Ciucă: Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou

vineri, 11 decembrie 2020, 10:39
1 MIN
 Ciucă: Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat vineri, în debutul ședinței de Guvern, că starea de alertă va fi prelungită și a demontat informațiile potrivit cărora pe teritoriul României ar urma să fie instituit un lockdown.

”S-a luat o decizie, domnul Arafat a explicat aseară faptul că nu se produc modificări față de hotărârea anterioară. Excepție este faptul că se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor. Azi vom lua o hotărâre de guvern prin care se va prelungi starea de alertă. Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a declarat premierul interimar.

”Intră în responsabilitatea fiecăruia dintre noi să acționeze astfel încât să putem să limităm tot ceea ce înseamnă factor de risc pentru răspândire și cred că este o responsabilitate personală, civică și oamenii au puterea să înțeleagă cât de critică este situația. Prin contribuția fiecăruia putem să complementăm măsuile luate la nivel național”, a mai spus șeful interimar al Guvernului.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii