Concurs de idei: studenții din Tudor să îşi amenajeze spaţiul verde din jurul căminelor

joi, 17 februarie 2022, 22:50
1 MIN
 Concurs de idei: studenții din Tudor să îşi amenajeze spaţiul verde din jurul căminelor

Fundația Comunitară Iaşi şi fabrica BorgWarner (Fosta Delphi) oferă 5.000 de euro într-un concurs de idei de proiecte inovatoare pentru studenţii din Campusul „Tudor Vladimirescu”, aceştia din urmă având posibilitatea să îşi amenajeze spaţiul verde din jurul căminelor aşa cum îşi doresc.

Astfel, cea mai bună idee şi cea mai inovatoare, dar şi cea mai bine argumentată, va fi finanţată cu 5.000 de euro, aproximativ 25.000 de lei, prin „Fondul BorgWarner pentru educaţie”.

Practic, studentul sau grupul de studenţi care concepe proiectul câştigător va primi 2.000 de lei premiu din partea Universităţii Tehnice „Gh. Asachi”, iar propunerea de proiect trebuie să se încadreze în privinţa costurilor de realizare în cei 5.000 de euro oferiţi de Fundaţia Comunitară şi BorgWarner, bani care vor fi utilizaţi pentru finalizarea lucrărilor.

„Ţinta noastră este ca, în viitor, întreg campusul să fie revitalizat urban prin fonduri atrase de la companii de profil tehnic ce-şi desfăşoară activitatea în Iaşi, care evident la rândul lor îşi recrutează viitorii angajaţi din rândul studenţilor TUIASI”, a declarat Bogdan Budeanu, directorul campusului.

Studenţii au posibilitatea să se înscrie până pe 28 februarie. Proiectele depuse vor fi evaluate în perioada 1-5 martie, iar în perioada 7-10 martie juriul va oferi feedback participanţilor. Implementarea proiectului va începe după finalizarea etapei de selecţie, tot în luna martie.

Comentarii