Concursul de Educaţie Rutieră organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” şi-a desemnat câştigătorii (FOTO)

marți, 31 mai 2022, 08:14
2 MIN
 Concursul de Educaţie Rutieră organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” şi-a desemnat câştigătorii (FOTO)

Concursul cu participare Interjudeţeană de Educaţie Rutieră „Prioritatea mea este viaţa mea!”, organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iaşi şi-a desemnat câştigătorii, după o competiţie acerbă, în care s-au înfruntat în cele 4 secţiuni, peste 115 elevi de la clasa a VIII-a până la clasa a XII-a.

 La echipe, Secţiunea I, Marele Premiu a fost adjudecat de concurenţii de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi, urmaţi de Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei, respectiv Şcoala Profesională, nr. 10 Chişinău. Premianţii de la Prima Secţiune sunt Marius Florescu, Tiberiu Vişan Marinel Vlădeanu de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, respectiv Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei. Elevii de la Şcolile Gimnaziale „Ştefan cel Mare”, Dancu; „Colonel C. Langa”, Miroslava, „Axinte Uricariul”, Scânteia; „Ion Ghica”, Iaşi s-au aflat printre medaliaţii acestei secţiuni, care a îmbinat rigoarea unui concurs cu inocenţa unor copii doritori să câştige.

La Secţiunea a II-a, a elevilor care au obţinut deja permisul de conducere, cea mai bună echipă a venit de la Liceul de Mecatronică şi Automatizări, urmată de echipele Liceului Tehnologic de Transporturi şi Construcţii, Iaşi, respectiv Liceul Tehnologic Vlădeni.

La proba individuală, s-au clasat pe podium în ordine elevii Paul Spiridon de la Liceului Tehnologic de Transporturi şi Construcţii, Iaşi, respectiv Fănică Ciornei şi Dragoş Săcăleanu de la Liceul de Mecatronică şi Automatizări. Premianţii au fost secondaţi de medaliaţii cu menţiuni, de la Liceul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Paşcani, Colegiul Tehnologic „Anghel Saligny”, Bacău, Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamţ, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi.

”Până la viitoarea întâlnire, de care ne este deja dor, ţinem să felicităm coordonatorul întregului concurs, domnul inginer Victor Bibire, alături de echipa sa şi pe toţi participanţii care au dovedit pasiune pentru un domeniu de viitor, în cadrul căruia Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi a avut mereu un cuvânt de spus”, a precizat prof. Cristina Maria Bida, directorul Colegiului Tehnic ”Mihail Sturdza” Iaşi.

În juruiul de examinare s-au aflat reprezentanţi de la Asociaţia pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET şi poliţişti de la Biroul Rutier Iaşi.

 

Comentarii