Cum să identifici forma potrivită a sprâncenelor în funcție de forma feței

duminică, 29 septembrie 2019, 12:29
2 MIN
 Cum să identifici forma potrivită a sprâncenelor în funcție de forma feței

Constituind una dintre cele mai expresive caracteristici faciale, sprâncenele au rolul estetic de a ne încadra ochii, de a da simetrie feței noastre și de a ne scoate trăsăturile în evidență.

Față în formă de inimă? Sprâncene rotunde!

Fața în formă de inimă, caracterizată de o bărbie ascuțită, cere o formă rotunjită a sprâncenelor. Arcuirea delicată corectează forma mai lungă a bărbiei, iar când vine vorba despre grosime, optează pentru sprâncene cât mai dese.

Sprâncene arcuite pentru o față pătrată

Forma pătrată a feței este definită de maxilarul proeminent. Dacă forma feței tale se caracterizează printr-o frunte și o bărbie pronunțată, trebuie să știi că sprâncenele ridicate și arcuite vor da efectul de alungire a feței.

Fața alungită necesită o formă plată

În cazul în care ești deținătoarea unei forme alungite a feței, sprâncenele care îți vor pune cel mai bine in valoare trăsăturile sunt cele drepte, plate, cu o arcuire foarte delicată. Lipsa unei forme arcuite a sprâncenelor va rotunji forma feței, astfel reducând vizual din lungimea acesteia.

Arcuire dramatică pentru fața rotundă

Norocoasele care au o față rotundă se pot bucura pe deplin de beneficiile pe care le aduc sprâncenele arcuite. O arcuire ascuțită și unghiulară o să ofere mai multă structură și definire unei fețe rotunde.

Naturalețea sprâncenelor armonizează fața ovală

Fie că sunt rotunde, arcuite, sau plate, sprâncenele vor complimenta forma feței, încadrând ochii. Cu toate acestea, o pereche de sprâncene naturale, groase, ușor rotunjite, este ideală pentru a oferi un plus de naturalețe și feminitate.

Sprâncenele ascuțite pun in valoare o față diamant

Pomeții sculptați și tâmplele late, tipice unei fețe in formă de diamant, cer un aspect al sprâncenelor care să ofere un efect de lifting. Așadar, o formă a sprâncenelor ascuțită este ideală, deoarece curbura echilibrează caracteristicile proeminente, tipice unei fețe în formă de diamant și ridică vizual ochii.

Aflați amănunte de pe elle.ro.

Comentarii