Dăncilă, îngrijorată că până și premierului i se poate întocmi dosar penal

joi, 15 februarie 2018, 23:28
2 MIN
 Dăncilă, îngrijorată că până și premierului i se poate întocmi dosar penal

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, referindu-se la intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis, ca acesta a intrebat-o ce parere are despre ceea ce se intampla in justitie, iar ea si-a aratat ingrijorarea, ce cetatean, ca "pana si unui prim-ministru i se poate face un dosar penal".

"Am avut o intalnire in aceasta dupa-amiaza cu domnul presedinte. Am discutat despre probleme importante pentru Romania, am discutat despre Centenar, despre un proiect comun de tara pentru Centenar, despre presedintia CE, iar domnul presedinte m-a intrebat ce parere am despre ce se intampla legat de justitie, cum vad eu lucrurile. I-am spus ca ceea ce am vazut in spatiul public pentru mine este ingrijorator, din punct de vedere al simplului cetatean, dar din punct de vedere al functiei pe care o ocup, cea de prim-ministru, a trebuit sa iau masurile necesare, si anume chemarea ministrului Justitiei in tara, o discutie cu domnul ministru si sa cer sa ia in calcul tot ce a aparut in spatiul public si sa vina cu o situatie clara in fata cetatenilor si, bineinteles, in fata Parlamentului", a declarat Dancila.

Ea a precizat ca ministrul Justitiei a tinut declaratia de presa dupa plecarea ei de la Cotroceni.

"Am mai precizat pentru presedinte ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal", a afirmat premierul. Premierul Dancila nu a precizat la ce se refera cand spune ca unui prim ministru i se poate face dosar penal.

ziare.com

Comentarii