De ce dispare Control Panel din Windows 10. Va trebui să învățați lucruri noi

duminică, 22 noiembrie 2020, 15:32
1 MIN
 De ce dispare Control Panel din Windows 10. Va trebui să învățați lucruri noi

Încă de la primele versiuni de Windows 95, secțiunea Control Panel ți-a făcut viața mai ușoară când vine vorba de personalizarea experienței de utilizare a unui PC. Acum, va fi eliminată din Windows 10.

Încă de la prima versiune de Windows 10, sau chiar și pe vremea la Windows 8, gigantul din Redmond a încercat să te forțeze să migrezi la Settings pentru a modifica diverși parametri din Windows. Control Panel a fost ținut însă și el în viață pentru utilizatorii mai bătrâni sau pentru câteva detalii mai tehnice pe care nu le găseai încă în Settings.

Deși continuă să aibă foarte mulți fani, bătrânul Control Panel se pare că și-a găsit sfârșitul. După ce ți-ai instalat cea mai recentă versiune de Windows 10 intitulată 20H2 sau October 2020, în momentul în care accesezi secțiunea System din Control Panel, vei fi redirecționat automat către fereastra de Settings din Windows 10. Ajungi în același loc și dacă faci click dreapta pe This PC și optezi pentru Properties în File Explorer sau în alte colțuri din Windows.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii