Deputatul USR de Iaşi Cosette Chichirău a depus plângere împotriva lui Şerban Nicolae

luni, 18 decembrie 2017, 12:55
1 MIN

Deputatul USR de Iaşi Cosette Chichirău a depus astăzi plângere la Consiliul Naţional de Combatere a Distriminării împotriva deputatului PSD Şerban Nicolae. Acesta a jignit-o în cadrul unei şedinţe în Parlament. Mai jos redăm integral postarea parlamentarului ieşean pe contul său de Facebook.

"Astăzi am depus plângere împotriva lui Şerban Nicolae la Senat şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Nu doar eu am fost jignită, ci toate femeile. A fost lezată însăşi demnitatea femeii.

Mai mult, România nu poate tolera să fie reprezentată în cele mai înalte foruri politice de un astfel de om. Demisia lui Şerban Nicolae din Senat şi din orice funcţie publică este singurul lucru care ar compensa lezarea imaginii ţării. Ar putea rămâne în conducerea PSD dacă acest tip de comportament reprezintă PSD. (Şerban Nicolae este liderul senatorilor PSD. Mă întreb cum se comportă ceilalţi senatori PSD.)"

CITESTE SI:

Serban Nicolae, dupa ce a jignit-o pe Chichirau: Imi cer scuze fata de electoratul meu. Senatorul a fugit cand si-a vazut colega

Avocatul penalilor jigneşte un deputat de Iaşi: “Am o poză în care dvs faceţi sex anal”

Interviu cu deputata Cosette Chichirău: „Niciun coleg din Iași nu mi-a luat apărarea”

 

 

Comentarii