DongFeng, prezent în România prin SUVCARS, intenționează să deschidă o unitate de producție în Europa (P)

marți, 30 aprilie 2024, 15:29
1 MIN
 DongFeng, prezent în România prin SUVCARS, intenționează să deschidă o unitate de producție în Europa (P)

Dongfeng Motor Corporation (DFM), fondată în 1969, cu sediul în Wuhan, este una dintre cele mai mari corporații din industria auto din China, iar marca Dongfeng este printre cele mai renumite 500 de mărci din lume. Totodată, DongFeng produce în China cunoscutul model Dacia Spring.

Producătorul auto chinez DongFeng, cunoscut pentru parteneriatele sale cu grupul auto Stellantis și mărci de renume, cum ar fi Honda, Citroen, Peugeot și Renault, își extinde prezența globală cu planuri ambițioase de deschidere a unei uzine de producție auto în Europa.

Gigantul auto este în discuții avansate cu guvernul Italian pentru construirea unei fabrici pe teritoriul acestei țări.

Dongfeng Motor Corporation (DFM), fondată în 1969, cu sediul în Wuhan, este una dintre cele mai mari corporații din industria auto din China, iar marca Dongfeng este printre cele mai renumite 500 de mărci din lume.

Totodată, DongFeng produce în China cunoscutul model Dacia Spring.

Cu centre de cercetare operaționale în Europa și modelele DongFeng deja distribuite în întreaga regiune, inclusiv în România prin intermediul SUVCARS, producătorul chinez are toate resursele necesare pentru a reuși pe piața europeană.

SUVCARS distribuie în România 10 modele ale gigantului auto, printre care Seres 3 și 5– SUV-uri premium electrice, Fengon 600 – SUV automat, dar și autoutilitare electrice sau pe benzină.

Modelele sunt certificate și respectă toate standardele auto cerute de autoritățile europene.

Pentru mai multe detalii despre modele, contactați SUVCARS Iași la:

Telefon: 0744 340319, 0743 839777, 0728 116767

Adresa: Str. Industriilor 34, Iași

Web: www.suvcars.ro

Comentarii