anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Evaluat cu „Nesatisfăcător”, managerul de la Maternitatea „Elena Doamna” va mai sta o vreme în funcţie

GALERIE
elena doamna
 • elena doamna
- +

Se aşteaptă întrunirea CA al spitalului pentru luarea unei decizii. Managerul este printre ultimii numiţi în funcţie pe perioada fostului mandat al CJ, deţinut de PSD.

La aproape o lună de când managerul Maternităţii „Elena Doamna” din Iaşi a primit calificatul „nesatisfăcător” la evaluarea făcută de Consiliului Judeţean (CJ), nu a fost luată încă o decizie cu privire la cine se va afla la conducerea unităţii medicale. Reprezentanţii CJ susţin că aşteaptă să vadă care va fi decizia Consiliului de Administraţie (CA) al spitalului.

„Noi am transmis rezultatele evaluării făcute de comisie către CA pentru a lua măsurile care vin în sarcina lor. Probabil că în şedinţa de luna aceasta vor dezbate şi această problemă”, a precizat Marius Sorin Dangă, vicepreşedinte al CJ Iaşi.

Reprezentanţii Consiliului de Administraţie al maternităţii spun că abia au primit înştiinţarea referitoare la evaluare şi că vor lua o decizie în termenul legal.

„Am primit săptămâna aceasta înştiinţarea din partea CJ şi urmează să întrunim Consiliul de Administraţie. Vom analiza şi vom lua o decizie. Termenul legal este de 30 de zile de la momentul în care am primit adresa”, a explicat Ion Urcaciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Maternităţii „Elena Doamna”.

Dr. Gabriel Martinescu, managerul Maternităţii „Elena Doamna” din Iaşi, a primit calificatul „nesatisfăcător” în urma evaluării făcute în luna aprilie, fiind singurul manager al unui spital din subordinea CJ Iaşi care a primit acest calificativ. Conform reprezentanţilor CJ, comisia a acordat acest calificativ după ce a identificat mai mulţi indicatori de performanţă care nu au fost îndepliniţi. Indicatorii la care s-a făcut referire sunt indicatori de utilizare a serviciilor, cum ar fi durata medie de spitalizare pe spital şi pe fiecare secţie, rata de utilizare a paturilor, precum şi indicatori economico-financiari ca procentul cheltuielilor cu medicamente din totalul cheltuielilor spitalului. Dr. Martinescu a fost numit manager în mandatul anterior al CJ, perioadă în care şef al CJ era liderul PSD Iaşi Maricel Popa.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.