Eveniment caritabil! Se strâng fonduri pentru o femeie bolnavă de cancer

vineri, 29 martie 2019, 02:56
1 MIN
 Eveniment caritabil! Se strâng fonduri pentru o femeie bolnavă de cancer

Compania Teatrală „Zum Zum” din Iaşi organizează un eveniment caritabil pentru o femeie diagnosticată cu o formă rară de cancer.

Ana Canură are 46 de ani şi a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer de căi urinare, cu multiple metastaze. Familia femeii a contactat o clinică din Turcia, care a acceptat să o primească şi să înceapă imediat tratamentul, dar costurile acestuia se ridică la aproximativ 60.000 de euro. Copiii acesteia au dat startul unei campanii de strângere de fonduri pe Facebook şi au reuşit să adune în jurul mamei lor o comunitate întreagă.

În încercarea de a aduna suma de bani necesară, mai multe persoane s-au alăturat campaniei, au organizat diverse evenimente sau au scos la licitaţie obiecte personale pentru a veni în ajutorul familiei. Printre aceştia se numără şi membrii Companiei Teatrale „Zum Zum”, care vor pune în scenă o piesă de teatru de păpuşi, astăzi, 29 martie, de la 18.30, la Shamrock Inn, Bucium, pentru a-i oferi Anei Canură o şansă la viaţă.

„Părinţii pot sta liniştiţi la o cafeluţă, în timp ce copilaşii se distrează la teatru, cântece şi dans, dar fac şi o faptă bună”, au precizat organizatorii evenimentului. Intrarea se face pe baza unui bilet de 15 lei, care vor fi donaţi femeii.

Comentarii