EXCLUSIV O tânără de 19 ani și un israelian sunt șoferii celor doua BMW-uri făcute „praf” aseară

duminică, 24 decembrie 2023, 10:50
1 MIN
 EXCLUSIV O tânără de 19 ani și un israelian sunt șoferii celor doua BMW-uri făcute „praf” aseară

Cele două BMW-uri conduse de cei doi șoferi de 19 respectiv 24 de ani s-au făcut zob deoarece circulau cu viteză iar carosabilul era acoperit cu polei.

 Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face Daria Braharu, care conducea unul dintre BMW-uri. Lipsa experienței, tracțiunea pe spate a bolidului pe care îl conducea și poleiul de pe stradă a făcut ca aceasta să intre frontal în celalalt BMW condus de către Taieh Hassel. Acesta este cercetat și el de către polițiști deoarece ar avea permisul suspendat si nu ar avea drept de circulație. Chiar si așa, cei doi au scăpat  "la mustață" de moarte. 

"Au fost implicate două mașini. La caz au fost preluați un bărbat de 24 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, și l-au dus la UPU Sf Spiridon. Saj b2 a preluat pasager dreapta față, tot cu traumatism cranio-cerebral dar fără pierderea cunoștinței pe care l-au dus la UPU Neurochirurgie. Apoi în UPU am avut încă  2 pacienți, tot cu traumatism cranio cerebral dar minore și alte contuzii, veniți ulterior prin mijloace proprii: femeie, 19 ani,  și un bărbat, 20 ani, pasager dreapta", au precizat reprezentanții UPU.

Comentarii