(EXCLUSIV VIDEO-FOTO) Poliţiştii au prins un şofer beat în ultimul hal la volan. El a fost găsit dormind în sediul Poliţiei

luni, 11 decembrie 2017, 13:14
1 MIN
Un şofer beat în ultimul hal a fost depistat ieri noapte pe străzile oraşului Iaşi. În urma verificării cu etilotestul s-a constat că bărbatul avea o alcoolemie record, după cum spun poliţiştii, de 2,55 mg/litru în aerul expirat.

(UPDATE: 15:45) Tânărul prins băut la volan a fost reţinut pentru 24 de ore.

(UPDATE 13:55) La au moment dat, bărbatul prins băut la volan a ieşit din sediul Poliţiei rutiere şi s-a dus la un magazin unde a băut o bere, ca „să se dreagă pentru aseară”, după cum a spus chiar el.

  

(UPDATE 13:30) La audieri bărbatul a mai spus că a lucrat pe un TIR în Marea Britanie, dar permisul i-a fost anulat din cauză că a fost prins băut la volan. Cel mai probabil, după audieri, tânărul va fi reţinut. 

TEXT INITIAL: Bărbatul este din comuna Ungheni. El a fost găsit cu puţin timp în urmă în sediul Poliţiei Rutiere (13:03). A fost trezit de reporteri, dar nu a reuşit să lege o frază coerentă. A spus doar că a băut ţuică şi vin „de nebun”, în timp ce se sprijinea de caloriferele din sediul Poliţiei.  Bărbatul lucra la o spălătorie auto de lângă bariera de la Comat şi a furat o maşină Renault Kadjar, autoturism ce se afla acolo pentru a i se umfla pneurile. El nu deţine permis auto. Maşina aparţine unei firme de închieri auto. 

Comentarii