Femeile, principalele „fane” ale fetelor topless din tabloidele britanice

joi, 07 noiembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Femeile, principalele „fane” ale fetelor topless din tabloidele britanice

The Sun, cel mai vândut ziar din Marea Britanie, va continua să publice în pagina 3 imagini cu femei care pozează topless, în urma unui sondaj efectuat de editorii publicaţiei din care a reieşit faptul că cititoarele acestui tabloid îşi doresc ca această tradiţie să continue.
Editorul tabloidului The Sun, David Dinsmore, a spus că decizia a fost luată după ce cititorii tabloidului au fost chestionaţi în cadrul unor focus grupuri cu privire la imaginile publicate în pagina 3 a The Sun. Dinsmore a spus că a analizat "în profunzime" preferinţele cititorilor, reieşind în mod clar că editorii The Sun nu trebuie să se atingă de modul în care arată pagina 3. "În mod ciudat, femeile au fost mai vehemente decât bărbaţii în această privinţă (cerând menţinerea imaginilor cu fetele topless, n.r.)", a spus editorul.
Anunţul făcut de David Dinsmore vine după ce, în luna august, ediţia irlandeză a tabloidului The Sun a renunţat la fotografiile cu femei care pozează topless şi care erau publicate în pagina 3 a acestui ziar. Decizia scoaterii acestor imagini din ediţia irlandeză a The Sun a fost motivată atunci prin aşa-numitele "diferenţe culturale" dintre Irlanda şi Marea Britanie. Cu toate că a renunţat la imaginile cu femei topless, ediţia irlandeză a continuat să publice fotografii cu femei atrăgătoare, însă fără a le dezvălui zonele intime.
Fotografiile unor femei care pozează topless apar pe pagina a treia din The Sun de peste 40 de ani, iar o eventuală renunţare la aceasta ar reprezenta o schimbare majoră pentru formatul tabloidului britanic.

Comentarii