FOTO: Câinii din adăpostul de la Miroslava, recunoscători pentru orice strop de afecțiune

duminică, 18 martie 2018, 11:03
2 MIN
 FOTO: Câinii din adăpostul de la Miroslava, recunoscători pentru orice strop de afecțiune

Câinii din adăpostul de la Miroslava sunt poate un pic mai norocoși decât cei din alte padocuri sau decât cei care încă mai trăiesc pe străzi. Primesc constant alimente, medicamente și produse de curățare de la oamenii cu suflet mare, iar unii dintre ei îți găsesc căsuțe chiar peste hotare. Însă au nevoie permanentă de îngriire și nici o mână de ajutor nu este refuzată.

Încă este necesar un mare efort pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul de construcție a unui nou adăpost cu țarcuri mari și cuști moderne. Încă este nevoie de oameni care să ofere din puținul lor și celor care nu pot cere, celor care nu pot să spună când îi doare ceva, celor care au nevoie nu doar de hrană, medicamente și căldură, ci și de un strop de iubire.

Pe pagina de Facebook a padocului din Miroslava găsiți mereu postări noi cu imagini impresionante, cu dovezi că orice donație ajunge acolo unde trebuie, cu mulțumiri din partea blănoșilor. Sunt câteva albume de fotografii care ar trebui să fie sursă de inspirație și pentru autorități și pentru oamenii simpli. Vedeți cum o duc acum câinii care au fost adoptați, vedeți ce daruri primesc din țară și de peste hotare.

În imaginile de mai sus vedeți câțiva câini fericiți care au fost adoptați.

Comentarii