FOTO: Fiul unui consilier local dă lecții de antreprenoriat. El oferă limonadă trecătorilor dorind să cumpere o ”bicicletă deosebită”

sâmbătă, 06 august 2016, 15:56
2 MIN

Un adolescent din Iași a găsit o metodă inedită de a  face rost de bani pentru un mic proiect caritabil, el a improvizat  un stand unde oferă limonadă în zilele caniculare de vară trecătorilor. 

Pentru promovare a apelat la pagina de Facebook unde a postat fotografii alături de mesajul:

”Veniti în Bucium și faceți stânga după benzinaria Mol și mergeți tot înainte și o să mă vedeți pe mine ….VENIȚI!”

Cu banii adunați astfel, adolescentul dorește să cumpere o bicicletă deosebită pe care sa o împrumute copiilor care nu au posibilitatea sa își cumpere una.

Mesajul a fost share-uit în rețeaua de socializare  chiar și de tatăl său, consilierul local Ciprian Bostan care scrie: 

”Mihnea a inteles, inainte de avea buletin, ca daca are dorinte costisitoare ( o bicicleta deosebita) trebuie sa munceasca sa si le indeplineasca :), si a ales sa ofere sucuri naturale prietenilor si colegilor lui.

Ii doresc din toata inima ca spiritul de initiativa sa i se dezvolte, dublat de cinste si seriozitate, pentru ca antreprenoriatul este una dintre cele mai utile si demne de respect ocupatii in societate.

Mult succes fiule,sunt mandru de tine si iti doresc sa reusesti intotdeauna prin munca sa obtii ce iti doresti !

P.S. Ce m-a impresionat este ca nu vrea sa si-o cumpere doar pentru el,ci ca sa o imprumute copiilor care nu au avut niciodata macar o bicicleta obisnuita!”

Comentarii